неділю, січня 08, 2023

Книга хорошого настрою.


Юрій Винничук «Груші в тісті»



Ця книга для мене стала книгою хорошого настрою. Я дуже люблю слухати справжні життєві історії. Ця книга, просто колодязь історій, гумору, кохання й легкої еротики від автора.
Книга складається з невеличких оповідань, захопливих, цікавих, справжніх, з перчинкою. А яка мова. Автор має справжній талант розказувати пустощі, веселощі, фантазії тощо. Та справжня родзинка в тому, що автор пише про себе, про своє життя, про іронію долі, про людей.

Жарти Винничука вийшли гострі, смішні, майстерно намальовані А ще вони вийшли дуже живі. Коли читав, розумів, що таке не придумаєш. Таке може бути тільки в справжньому житті.
І хоч іноді ти не віриш, що таке було насправді, але та атмосфера, пригоди, налаштовують на віру у правдивість історії. Дуже дотепно.
Пригоди в Америці, на вокзалах, барах, генделиках. Якісь забігайлівки, галереї, чужі помешкання, сади. Білосніжні тіла красунь, та вино. І це ще не все, що розповів у своєму романі Юрій Винничук.
Вийшла дуже смачна книга, яка надає гарний настрій, та захоплює неймовірними пригодами автора. Книгу можна розтаскувати на цитати. Бо у книзі все настільки урівноважено, всі приколи балансують на межі сміливості, якогось літературного садизму, самоіронії та гумору, що хочеться читати далі й далі.
І все це приправлено пряним еротизмом та духом тих часів. Всі ці дрібниці утворюють неповторний смак пригод.
Книга дійсно дарує гарний настрій. До неї можна повертатися у будь-який час, та починати читати з будь-якої історії. Мені дуже сподобалась ця книга як за сюжетом, так й чудовою мовою автора.
Груші в тісті, читайте та насолоджуйтесь.
А ви читали цю книгу? Яке враження залишилося у вас? Які книги Винничука можете порекомендувати? Пишіть в коментарях.

Ставте вподобайку. Підписуйтесь на «Хроніки книголюба» у соцмережах. Рекомендуйте своїм знайомим та друзям.

****************************************************************

Хроніки книголюба у соцмережах : Фейсбук ,  InstagramLiveJournal, Telegram, TwitterTumblr, Крок вперед!

Якщо знайдено помилку в тексті - пишіть
#хороші_книги #література #список_книжок
#блог_про_книги #відгуки #читаю_книги_щодня #враження_UA
#література_українською_читання_книги_фільми_серіали
#книжкове_суспільство #блог_українською
#українські_письменники #хроніки_книголюба

Немає коментарів:

Дописати коментар