пʼятницю, травня 17, 2024

С. Дж. Тюдор «Крейдяна людина»

Якщо вам до смаку цікаві трилери, то ця книга приємно вас здивує.

С. Дж. Тюдор «Крейдяна людина»




Сюжет книги має дві часові лінії, з різницею в 30 років. Авторка зробила сюжет багатограним, коли різні події, які, на перший погляд, не зв’язані, поступово об’єднуються в єдину картину.

С перших сторінок ти поглинаєш у світ 42- річного вчителя та 12-річного хлопця. Переносишся у 1986 рік, та назад у майбутнє 2016 року. Атмосфера сюжету похмура і моторошна. Жахливі події маленького містечка тримають у напрузі весь час.

Історія шкільного вчителя, який розповідає про своє дитинство та події які змінили все його життя та життя його товаришів. В кожного з описаних героїв є своя таємниця, яка поступово розкривається.

Сподобалось, що авторка не тільки пише про вбивства, а ще порушує інші соціальні теми. Це й підліткова жорстокість, релігія, поняття добра та зла тощо.

Дуже непогана психологічна основа книги. Цікавими видалися роздуми авторки на тему несправедливості життя та неминучості смерті.

З кожною сторінкою таємничий пазл складається, кожна частинка таємниць стає на своє місце.

Сюжет не затягнутий, все відбувається стрімко. Як на мене, то в книзі не має одного-єдиного суперзлочинця. Є персонажі, які мають свою частку провини у подіях, які сталися.

Було таке відчуття, що герої не до кінця прописані в глибину. Але це не погіршило книгу. А ще здалося, що головний герої так і залишився дванадцятирічним хлопчиськом зі своїми тарганами.



Роман читається легко.
Книга в цілому цікава, непоганий фінал. Мені сподобалось.
«У кожного є Таємниця. І краще не знати яка…»

А вам сподобалась ця книга? Яке враження залишилося у вас? Пишіть у коментарях.

****************************************

Ставте вподобайку. Шукайте «Хроніки Книголюба» у соцмережах. Рекомендуйте своїм знайомим та друзям.

****************************************

Якщо знайдено помилку в тексті – пишіть

****************************************

#враження_UA #читаю_книги_щодня #ПроКниги_Що_почитати #Хроніки_Книголюба #СДжТюдор  #відгукнакнигу #блог_про_книги  #книжкове_суспільство #блог_українською #трилер


Немає коментарів:

Дописати коментар